Content- en Marketingpartner

  • Home
  • Content- en Marketingpartner

Online content- en marketingsamenwerking

Heb jij een B&B? Een vakantiehuisje? Een eigen kapperszaak of massagesalon? Of heb je een bouwbedrijf? Ben je een eigen catering aan het opzetten? Of wil jij (zelfgemaakte) producten of diensten verkopen? Kortom, heb jij een product of dienst waarbij je wat hulp kunt gebruiken bij het bereiken van jouw doelgroep? Ik help je graag op de juiste weg!

Samen komen we verder!

Met mijn marketing en communicatie achtergrond, mijn enorme passie voor teksten en mijn creatieve brein kan ik jou zeker een stap vooruit helpen! Ik weet als geen ander hoe het voelt om het even niet te weten. En daarom kan ik jou goed helpen door het stellen van de juiste vragen. Zodat we samen helder krijgen wat jij precies wilt bereiken. Want jouw bedrijf draait om jou, om wat jij wilt en met wie je dat wilt. Jouw online zichtbaarheid moet dus goed worden afgestemd om jouw doelgroep te bereiken. En daarmee de doelen te behalen waar jij gelukkig van wordt!

 

‘Oké Janneke, en nu even concreet’

Ik kan jou helpen met het opzetten of aanpassen van jouw website. We kunnen samen jouw social media opzetten, of verder op gang brengen. Sterkere content, duidelijke boodschappen, meer interactie. We onderzoeken wie jouw doelgroep is en hoe je die uit kunt breiden. We stellen doelen op, zodat jouw richting glashelder wordt. Ik ben jouw online Marketing- en Contentpartner, maar ook jouw business sparringpartner en jouw mentale ‘chaos-rangschikker’. Je kunt met elke vraag of twijfel bij mij terecht. 

 

01

Geef een seintje

Een appje. Een berichtje via social media. Een mailtje, een postduif, iets anders, wat jij wilt.

02

We bellen!

We kletsen wat. Gezellig! Ondertussen probeer ik erachter te komen wat jij ongeveer wilt bereiken. We sparren wat.

03

We starten

Weet jij precies hoe je wilt samenwerken? Dan gaan we van start. Weten we niet precies hoe en wat? Dan gaan we ook gewoon van start. Onderweg krijgt onze samenwerking vanzelf vorm.

Hoe beginnen we?

De eerste stap is dat jij mij geheel vrijblijvend een seintje geeft. Een appje. Een berichtje via social media. Een mailtje, wat jij wilt. Dan plannen we een moment om even te bellen. Tijdens dat gesprek onderzoeken wij of ik iets voor jou kan betekenen. 

 

Wat kost dat?

Onze samenwerking wordt geheel op maat afgestemd. De prijs dus ook. We komen er wel uit.